Om oss


Lightboxdeco.com (Lightbox Decoration) ägs och drivs av Tieculture AB.  Vi älskar vår Lightbox och har som mål att sprida den i Sverige och övriga Skandinavien!  Ljusboxen har funnits i olika tappningar under lång tid och många associerar till klassiska restaurangskyltar i New York. För ett par år sedan kom den större ljusboxen, som bortsett från sin storlek är relativt likt vår Lightbox i sitt utförande. Den fantastiskt fin men relativt dyr. Nu är det Lightbox som gäller, den är mindre och till ett bra pris. Vår vision är att alla ska ha (minst) en Lightbox!

Vi erbjuder idag vår Lightbox i tre olika format, A3 (Large), A4 (Medium) samt A5 (Small). Bokstäverna och symbolerna går att använda hur många gånger man vill vilket gör att man kan ändra sina meddelanden utan begränsning.

Vår Lightbox är både en unik inredningsdetalj och någonting kul. Vi är övertygade om att du kommer att älska vår Lightbox samtidigt som den ger möjlighet till personliga meddelande till familj, vänner och gäster vilket är riktigt kul. Den passar även i alla åldrar.

Följ oss gärna på Instagram, Facebook, och Pintereset för att inspireras samt ta del av fina erbjudanden. #lightboxdeco

Vi blir mycket glada om ni vill tagga #lightboxdeco på ert instagram flöde.

/ Team Lightboxdeco.com

Ps. Intresserad av att bli återförsäljare eller distribuera våra produkter? Skicka ett mail till oss på info@lightboxdeco.com