Villkor


Retur policy
Du har 14 dagar på dig att returnera en order efter du tagit emot den. Kontakta oss innan du returnerar varan på info@lightboxdeco.com och uppge namn, telefonnummer, e-post samt ordernummer. Vi tar enbart emot produkten i oskadad förpackning och du får själv stå för returkostnaden. Om inget annat överenskommit kommer återbetalningen ske på samma betalningssätt som du gjorde betalningen.

Priser och avgifter:
De priser som anges på sidan är inkl moms och om eget annat anges på sidan ingår inte betalnings eller fraktkostnader då dessa redovisas separat. Tänk även på att beroende på var du bor kan det tillkomma avgifter såsom valutaväxlingsavgifter, kredit- eller kontokortavgifter, moms, tullavgifter mm. Du ansvarar själv för sådana avgifter.

Reklamation
Får du skadade eller felpaketerade varor står vi för returfraktkostnaden. Vi återkommer snarast möjligt för att åtgärda din reklamation för att skicka ut en ny vara eller om du väljer återbetalning. Det är viktigt att du kontaktar oss snarast möjligt när det gäller reklamation.

Frakt
Vi använder oss av PostNords 1:a klass varubrev för snabba leveranser och vanligtvis tar det 1-2 dagar från det att du lägger din order. 

Skadat paket
Om ditt paket är skadat måste det anmälas direkt när du
hämtar ut paketet. Om det anmäls och godkänns så ersätter
fraktbolaget varan och vi skickar en ny.  

Om du ej hämtar ut ditt paket
Du har två veckor på dig att hämta ut ditt paket. Därefter skickas paketet tillbaka till oss. Om du inte hämtar ut paketet inom 14 dagar faktureras du på 350 kronor.

Tieculture AB (Lightboxdeco)
Organisationsnummer:556959-7833
Näktergalsgatan 6
25450 Helsingborg
OBS! INGA RETURER TILL DENNA ADRESS.